Top 5 Tips til Sportsbetting

sportsbettingHvis du er inde i sportsbetting verdenen, kender du helt sikkert både følelsen af at vinde og at tabe. Desværre har vi ikke en magisk formular som skal sikre, at du vinder hver indsats, som du placerer – selvom vi ville ønske at vi havde! Til gengæld, har vi 5 gode tips til dig, der søger råd til at forbedre dine chancer for gevinst. De fleste af disse er temmelig ligetil, og hvis du allerede er en erfaren spiller så gør du forhåbentligt allerede meget af det, vi anbefaler her, dog er det stadig værd at læse igennem – og måske lærer du noget nyt.
1. Brug bonuskoder og kampagner
De fleste online bookmakere tilbyder bonusser til nye kunder som opretter en konto, samt kampagner for at belønne faste kunder for deres loyalitet. Er man ny spiller er velkomstbonusser en stor fordel når man skal spille online, derfor bør man altid udnytte tilbuddet. Bonusser kan potentielt have en stor betydning for hvor mange penge du vinder (eller taber).
2. Vær disciplineret
Hvis man vil være en succesfuld spiller så er en god disciplin et must. For det første, bør du aldrig spille for mere end hvad du har råd til at tabe. Hvis du spiller for penge, som du ikke har råd til at miste, så vil det helt sikkert hæmme din evne til at træffe fornuftige valg, og du kan ende med at placere nogle forkerte indsatser.
Vi foreslår, at du fra starten af beslutter hvor mange penge du er parat til at bruge og eventuelt fordelt på hvilke spil.
3. Brug tid på research
Nøglen til et succesfuldt bet er din sportslige viden. Der findes mange enkeltpersoner og organisationer, der tilbyder betalte tips til sportsbetting. Meget få af disse giver en god værdi for pengene og holder sjældent i længden. Hvis du vil have success med dine væddemål, så skal du fokusere på at forbedre dine egne evner til at analysere en kamp, frem for at betale andre for at lave det hårde arbejde for dig. Hvis du er villig til at styrke din viden indenfor de sportsgrene som du spiller på, så er sandsynligheden for gevinst meget højere. Hold dig opdateret på de forskellige klubber og spillere ved at se TV og læse nyheder.
4. Spil ikke med hjertet
Mange nye spillere begår den store fejl, at de placere en indsats på deres favorithold. Dette er et godt kendetegn for en amatør spiller. Hvis man spiller med hjertet vurderer man ofte væddemålet subjektivt, og er derfor ikke i stand til at placere et væddemål baseret på sin analyse. Husk at se på, hvilket hold der har klaret sig godt i sæsonen, hvilke spillere holdet har med og om nogle er skadet. Der ud over kan faktorer som vejrforhold, og afstande man har kørt for at spille kampen, også have en påvirkning på holdenes indsats.
5. Drop impuls-spil
Endnu en amatør fejl er at placere en indsats umiddelbart efter at du har vundet. Mange går med tanken om, at de nu har ekstra penge at spille for og placerer væddemål som ikke er særlig velovervejede. Drop impuls-spillene og vælg dine indsatser med omtanke. Brug din analyse og husk at stole på dig selv!

You may also like...