Status efter første halvdel af sæsonen 2016/2017

Det er en lidt særlig situation at skulle gøre status over Middelfart Boldklubs første halvår. Klubben har vundet 7 kampe, spillet 4 uafgjorte og kun tabt 3. Det ville umiddelbart have resulteret i 25 point og en solid 2. plads i divisionen, men efter at DBU tilbage i februar tildelte klubben en pointstraf i både indeværende og forrige sæson, har det desværre fået konsekvenser. Straffen lød på 12 minuspoint i begge sæsoner, og det betyder, at Middelfart dumper ned på en kedelig 7. plads, og hermed skal spille om nedrykning til foråret.

Husk at du kan spille på alle Middelfart Boldklubs kampe hos Betfair!

Man kan spille på alle Middelfart Boldklubs forårskampe hos Betfair. Betfair kører i øjeblikket et tilbud for alle nye spillere. Som ny spiller får du 1.000 kroner i startbonus. Dette tilbud er en oplagt mulighed for at spille på Middelfart Boldklubs forårskampe, så grib chancen og registrer dig allerede i dag!
Sådan opretter du en Betfair konto

Middelfart Boldklubs efterår

Middelfart Boldklub har overordnet set spillet flot fodbold i efterårssæsonen, og har da også markeret sig som divisionens næststærkeste hold, kun overgået af suveræne Kolding IF. Begge kampe mod Kolding endte da også med nederlag på hhv. 2-5 og 1-3, men udover de to indbyrdes opgør har Middelfart kun tabt en enkelt kamp ude mod Næsby, hvilket må siges at være godkendt. Klubben sluttede efterårssæsonen af med en målscore på 26-20, og havde generelt flere meget underholdende og målrige kampe. Der blev i gennemsnit scoret 3,3 mål pr. kamp i klubbens efterårskampe.

Nedrykningsspil

Grundet straffen på 12 minuspoint skal Middelfart spille nedrykningsspil i foråret. Fra gruppe 2 deltager desuden Næsby, FC Sydvest og FC Svendborg. Med Middelfart Boldklubs spil i efteråret in mente, bør det ikke være noget problem at klare frisag i nedrykningsspillet. Her deltager 12 hold, og kun de 2 nederste rykker ned. Middelfart har spillet på et niveau højere end de førnævnte hold, og må således anses for at være klare favoritter til at overleve. Nedrykningsspillet går i gang d. 18. marts, hvor Middelfart starter ud med en udebanekamp mod Holbæk. 16. og sidste runde spilles d. 17. juni, hvor klubben slutter af med endnu en udebanekamp, denne gang mod Odder.

Oprustning

Middelfart har allerede oprustet i vinterpausen, og det kan ikke udelukkes, at der hentes yderligere forstærkninger. Klubben har skrevet en 1-årig kontrakt med den 19-årige tyske stopper Mohamed-Ali ”Momo” El-Ahmar, der spillede i klubben i efterårssæsonen. Sportschef Lars Mejnert siger bl.a. om Momo, at han ”gennem sin tid som U17 og U19-spiller i Hannover 96 har udviklet nogle tydelige kompetencer og færdigheder, han har et godt blik for spillet, er rolig på bolden, og besidder en sublim sparketeknik.” Sportschefen udtaler desuden, at han ser frem til, at Momo udvikler sit spil yderligere, og at han og klubben glæder sig til at se Momos udvikling i løbet af 2017.
Herudover har Middelfart også hentet den 19-årige midtbanespiller August Lomholt Nielsen, der bl.a. har en fortid i SønderjyskE, og i efterårssæsonen spillede for Odder. Mejnert udtaler, at August både kan ”spille kant og på den centrale midtbane, og vi synes han har nogle spændende færdigheder, som der kan udvikles på”, samt at August ligeledes ”er en stærk teknisk spiller med en god boldomgang og en god fysik, og vi ser frem til at følge hans udvikling i foråret.”

You may also like...