Online Sportsbetting – hvor og hvordan?

sports-bettingHvor kan jeg bette online?

Markedet for sportsbetting i dag er så stort, at du har mulighed for at vælge og vrage mellem bookmakere. Det er vigtigt, at finde en online bookmaker som matcher dine behov. Derfor skal du som det aller første undersøge de forskellige bookmakers på markedet. Her er det vigtigt at kigge efter: omdømme, spiludvalg, brugervenlighed på siden, ind- og udbetalingsmetoder, tilbagebetalings-procent, kvaliteten af deres kundeservice samt udbuddet af odds.

I Danmark findes der et væld af online betting sider og diverse bookmakere som du kan benytte dig af. Blandt de mest populære er: Bet365, Unibet, BetFair, DanskeSpil, 888Sport, NordicBet, Jetbull og Scandic Bookmakers.

Hvilken bookmaker du skal vælge at placere dine penge hos, afhænger blandt andet af hvilke sportsgrene du helst vil spille på. Det er vigtigt, at du undersøger markedet for bookmakere og danner dig et overblik over, hvad de forskellige bookmakers kan tilbyde. Når du har fundet den rette bookmaker til dig, er det super nemt og hurtigt at oprette en konto.

Hvordan placerer jeg et spil?

Hvis du aldrig har placeret en indsats før, så skal du ikke fortvivle. Det er nemlig super nemt og enkelt at komme i gang.

Det første du skal gøre er, at logge ind på din konto hos en bookmaker. Hvis du ønsker at placere en indsats på sport så skal du gå inder under sportssektionen og finde den sportsgren, som du ønsker at spille på. Det kan for eksempel være fodbold, håndbold, løb eller tennis. Hos de fleste bookmakere finder du hurtigt en genvej til sportssektionen i menuen. Når du har fundet den sportsgren du ønsker at spille på, skal du vælge et marked. Et marked kan være ”resultatet efter fuldtid”, ”næste målscorer” eller ”total antal mål”.

I betting gælder det om at forudsige hvad udfaldet vil blive. Det betyder, at du i ”resultatet efter fuldtid” markedet kan vælge at hold A vinder, kampen ender uafgjort eller hold B vinder. I markedet for ”næste målscorer” kan du vælge mellem alle spillerne på banen og placere et spil på den spiller, som du tror scorer det næste mål.

Når du har valgt de spil du ønsker at placere, skal du blot godkende din kupon og håbe på at alle udfaldene går igennem.

Ind- og udbetalinger

Den stigende udvikling af online sportsbetting har tvunget bookmakerne til at sikre de bedste løsninger for pengetransaktioner. De mest almindelige ind- og udbetalingsmetoder til rådighed er:

  • Kredit- eller betalingskort
  • E-wallets
  • Bank- og checkoverførsler

De fleste spillere i Danmark benytter sig af kredit eller betalingskort for at finansiere deres spillekonto. Du kan benytte betalingskort som Visa, Maestro og Mastercard. Dog er der også flere og flere der vælger E-wallets såsom Skrill, Neteller , Paysafecard og Paypal på grund af deres hurtige behandlingstid og lette betalingsmetode. De færreste vælger bank eller checkoverførsler, da der er en længere behandlingstid og kan medfører gebyrer, afhængigt af hvilken bank man har.

Man skal være opmærksom på, at indbetalinger bliver foretaget med det samme, imens udbetalingstiden kan variere afhængigt af bookmaker, og den bank man har. Det er også vigtigt at huske at hver bookmaker har en minimums- og maksimumsgrænse for ind- og udbetalinger.

Bonuskode hos Rød25

Hvis man er ny indenfor betting verdenen så kan det være en god idé at starte hos en velkendt udbyder og benytte sig af velkomstbonusser. En velkomstbonus er klart til din fordel og kan give dig muligheden for at eksperimentere lidt mere med spillene. Hos Rød25.dk, som er et af Danmarks største online casinoer, får alle nye spillere en velkomstbonus på op til 2500 kroner og 75 free spins med bonuskoden ”2550”. Bonuskoden kan du benytte på et af de mange spilleautomater som Rød25 tilbyder.

Vi håber, at du er blevet klogere på sportsbetting.

You may also like...