De bedste spilleautomater med fodbold tema

Moderne fodbold og spilleautomater har det tilsammen, at de begge blev opfundet i midt/slutningen af 1800-tallet og har haft en konstant stigende populæritet siden da. Med tiden har spilleautomater og fodbold slået sig sammen som kan ses på forskellige casinosider for nylig, uanset om de tilbyder kampagnekoder eller ej, såsom et https://www.bonus-koder.dk/spilnu-bonuskode/.

Moderne fodbold blev opfundet i 1863 og er godt 28 år ældre end den første spilleautomat, som blev opfundet i 1891. De fleste mennesker på jorden kender på en eller anden måde til fodbold. Der er over 250 millioner spillere i 200 lande rundt omkring i verden og er dermed verdens mest populære sport – og det er uden at tælle fans med. Selvfølgelig når spilleautomater statistikker ikke helt så højt op når det kommer til folk der benytter sig af spilleautomater. Men bare som eksempel, er der godt 4.5 millioner spilleautomater i Japan – den største mængde af spillemaskiner i et land i verden. Det vil sige, at der ca. er 1 spilleautomat til 28 mennesker. Det lyder ydligere ikke bemærkelsesværdigt. Men andenpladsen går til USA som kun har godt 900.000 spilleautomater i hele landet. Det er 1 spilleautomat til 357 mennesker – en væsentlig forskel!

Der er tydeligt en interesse for spilleautomater, og denne artikel vil kort snakke om hvorfor, og hvilke spil på spilleautomater, med fodbold tema, der er de mest populære.

Spilleautomater har den unikke egenskab, at de kræver ingen form for erfaring overhovedet. Enhver person kan benytte sig af spilleautomater. Hvorimod i Black Jack eller Poker kræver det en kendskab indenfor regler og spillemetode. Men spilleautomater kræver ingen tanke. Det er også det eneste spil hvor spilleren er i komplet kontrol. Der er ingen dealer eller andre spillere der kan have indvirkninger på en. Specielt online, er spilleautomater nogle af dem der benytter sig af temaer, farver, sjov og lignende. Og det er netop dette vi skal ind og finde nu: de bedste spilleautomater med fodbold tema.

”Football Rules” spilleautomat er en af det helt store spil med fodbold tema. Typsik i dette spil, kan man aktivere ”Dollar Ball” jackpotten som gør det muligt at vinde en større pulje. Der er forskellige små events i dette spil, som man typisk ikke finder i andre spil. Der er ”The Goalie” (målmanden) symbolet som fungerer lidt ligesom joker i et kortspil – han kan repræsentere andre symboler. Hvis man samler tre eller flere målmænd, kan give dig en præmie for den mængde gange du har spillet plus af den fordoble de antal gange med enten 5, 10, eller 50 gange.

Der er også Bonusspil som bliver aktiveret når du får ”The Footballer” (fodboldspilleren) symbolet der holder et trofæ. Her får man muligheden for at vælge imellem nogle fodbolde. Hver fodbold har et nummer som svarer til det antal gange gratis spins man har vundet i den runde. Bagefter skal man vælge i hvilken retning man vil skyde fodbolden i målet. Dette bestemmer hvor mange gange din gevinst skal fordobles. Det vil sige, at alle dine gevinster du får imens du bruger dine gratis spins, vil også blive fordoblet. Man kan vinde imellem 2 og 20 gratis spins. Og fordoblingen kan være mellem 2 og 10.

Der er selvfølgelig mange andre spilleautomater der har fodbold tema. Nogle af dem er for eksempel ”Football Star”, ”Champion’s Goal”, ”Football Champions Cup”, ”Golden Goal” og mange, mange flere. Listen er lang.  Football Star er et at de meget visuelle og auditive spilleautomater der har lyd og musik samt animationer af fodboldspillere.

Listen er lang, og det burde ikke været noget problem, at finde et spil der passer til dig.

You may also like...